Blommande balkong
Det var dags att ordna upp på balkongen nu efter Sverige-vistelsen. Tyckte inte det var nån vits att köpa på oss massor av blommor innan eftersom de förmodligen inte skulle klara sig nämnvärt i värmen. Men nu när vi är hemma igen har vi tid att ta hand om de små liven. Och vad lite blommor kan höja trivseln. Härligt ju! 
Passade på att byta ut några av möblerna också. Tidigare hade vi en soffa i rotting, men den har tyvärr gått sönder och man satt inte längre bekvämt i den. Som tur var hade vi några stolar ståendes i källarförrådet som inte haft plats nånstans, så de fick flytta ut till balkongen.
Solsängen räknade jag inte med att ha plats åt först, men det funkade ju alldeles utmärkt med placeringen den fick, och den har en skön, skuggig plats när solen gassar som mest på balkongen nu. 
Bästa investeringen vi gjorde förra sommaren är våran gasolgrill från Weber. Så skönt att slippa springa ner och ställa sig på trädgården varje gång vi är sugna på att äta grillat. Nu går vi bara ut hit och kan umgås samtidigt när den ena (läs Markus) grillar. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress