Sticklingar
Hej och God morgon!
Ekorrhjulet har börjat snurra igång här sedan vi kommit hem till Tyskland igen för 1,5 vecka sedan. Bodil har börjat gå till dagis, men att ha varit ifrån det i 6 veckor är det lite ledsna miner vid lämning. Jag hoppas det släpper snart, och jag skyller på gravidhormoner, men jag blir själv så känslig nu när hon gråter och ropar -mammma! Dock biter jag ihop och visar inget av min känslighet mot henne så det inte blir värre.
Tyskarna har senare semester än oss så dagis stängs inte förrän i augusti, vilket passar oss perfekt i år då Bodil hinner vara på dagis i 4 veckor tills dess. Då hinner hon komma in i det ordentligt innan det blir en paus igen på 3 veckor. Och under dessa veckor dagis är stängt är bebisen ändå beräknad att komma och då kan det vara skönt att ha henne hemma lite mer så hon vänjer sig vid lillen. 
Hur gulligt är det föresten inte när vi frågar vad som ligger i mammas mage och hon svarar "bebisss". 
 
Nog om det. Nu till det jag egentligen skulle blogga om idag!
 
Försöker mig på att ta sticklingar från vår enorma Monstera, som står inne i Bodils rum. Hoppas att iallafall en av fem blad kan utveckla ett rotsystem så jag kan plantera om dem i egen kruka. Monsteran trivs så himla bra här och den blir bara större och större. Jag köpte den när vi precis flyttat till Norge 2014, men där hade vi inte lika mycket ljusinlsäpp så den trivdes inte alls på samma sätt. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress