Baby BOY, sjukstuga och äppelkaka
Under de senaste dagarna har det varit jag som legat i sjuksängen här hemma. Feber, halsont och förkylning, men nu börjar det äntligen ge med sig och hoppas även förkylningen släpper snart.. eller ja, vem försöker jag ljuga för? Snart vår, att vara gravid och ha pollenallergi = täppt näsa fram till septemper?!
Vädret kan jag också gnälla lite på när jag är igång. Vi har fått  s v i n k a l l t  här igen. Det var några dagar förra veckan då vi hade närmare 16 grader och sol, men de senaste dygnen har temperaturen legat på -5. Våren känns långt bort och idag har det snöat också. Suck. 
MEN, här ska jag inte bara skriva med en deppig ton för tvärtom är jag faktiskt väldigt glad just idag. Anledningen är att jag var på kontroll i morse och såg att bebisen mådde prima i magen. Bebisen som visar sig vara en liten pojk <3 Så mysigt att Bodil ska få en lillebror. Jag går in i vecka 21 på fredag och mår allmänt bra. Märker av en trötthet mer den här gången men annars tycker jag mina graviditeter än så länge påminner om varann.
Efter läkarbesöket stannade jag till vid mataffären och köpte ingredienser till den här goda äppelkakan. Tyckte det kunde vara trevligt med lite gofika idag. Jag gjorde även vaniljkrämen som tillhör receptet och det smakade mumma kan jag lova. 
I söndags dammade jag av mina målarpenslar. Har varit några veckor utan att de har använts, men så hade jag skapat en idé i huvudet på illustration som jag tyckte behövde komma ner på papper.
Resultatet blev detta. Motivet kommer snart in i webshopen. 
Det var det lilla jag hade för idag. Ha en fortsatt fin vecka!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress