Dagens paj och ett vårstädat kök
Till lunch idag slängde jag ihop en Bacon -och broccolipaj. En av de enklaste pajer och en väldigt god sådan som jag gör då och då. Den smakade extra gott efter en morgon som innabar vårstädning i köket.  
Den enda fotovändliga delen i köket är mitt egenbyggda hyllplan som jag idag har bytt ut lite saker på. Är löjligt förtjust i mitt blåvita fat och skål som jag fyndat på loppis förra året och tyckte det kunde få synas på hyllan nu..
Och på tal om kök. Jag vill bara komma till Sverige och vårt sommarhus nu nu nu för att färdigställa köksrenoveringen som är så utdragen. Det visste vi ju från början att den skulle bli efterom vi är där 2 gånger per år, men nu är vi så nära att komma dit igen och då kliar det om än mer i mina projektfingrar. Jag har min klara bild i huvudet hur det kommer se ut när ALLT är färdigt och jag försöker punkta upp logistiken som krävs för att vi ska hinna så mycket det bara går de veckor vi är där i sommar. Har vi tur hinner jag lämna in luckorna på lackering innan Markus kommer (jag och Bodil flyger 2 veckor innan honom) så kan vi direkt börja sätta upp pärlspont på väggar.. och sen ska det målas, jag vill fräscha upp ett gammalt fönster som vi ska sätta in i väggen mellan kök och vardagsrum och ja.. Ni hör ju. Blir nog en del kvällsjobb kan tänkas haha..
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress