Hej söndag!
Vi har haft en vecka med sjukstuga här hemma. Bodil fick feber i tisdags morse och fick vara hemma från dagis i några dagar, men i fredags var hon på benen igen och kunde gå dit. 
Under dagarna som hon varit hemma har jag hunnit knåpa ihop hennes lilla fotoalbum som ska finnas på dagis. Alla barn har varsitt som de kan ta fram när de vill ha lite mamma-pappa-släkten-närhet genom att titta på bilder. Ganska gulligt ändå haha. Gör man så i Sverige också eller är det tyskt påhitt? Nu har viiallafall  fyllt den med lite bilder på nära och kära. 
I torsdags fick jag denna bild skickad till mig från mamma. Hon hade köpt senaste numret av tidningen Familyliving där ett av mina nyaste print fått fin uppmärksamhet. Så himla roligt.
Mitt senaste inköp är denna prickiga klänning från H&M. Den har bra plats för växande mage och är i tunt material som jag tror blir skön även i sommar, trots lång ärm.. 
Redan igår hade jag bestämt mig för att baka bullar idag, så i morse kl 8 stod degen på jäsning lagom när Vasaloppet drog igång på tvn. Perfekt söndagsförmidag och kl 10 var det fika med nygräddade bullar. 
Mellan varven av bullbak och skidåkning har jag packat varor som ska postas imorgon. Så roligt att vara igång med webbshopen igen, och att folk beställer. Och för er som läser här kan jag ju påminna om att det är fri frakt sista dagen idag.
Hoppas ni haft en skön och behaglig helg!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress