I Sverige
Nu är jag och Bodil i Sverige sedan en vecka tillbaka. Och vilken vecka det varit. Vädermässigt har vi ju kommit till högsommar och nån typ av värmerekord i mannaminne. Kan ju erkännas att det är både för -och nackdelar med en 1,5 åring och en morsa som är gravid. Puuh.
Men vi får saker gjort ändå. Jag har hunnit vara ute i sommarhuset och jobbat med köket några gånger.
Just nu står projekt; måla köksluckor högst i kurs. Samt renovera upp ett gammalt fönster med ny färg och kitt.
Fönstret har munblåst glas och min vision är att det kommer bli en fin detalj bredvid öppningen mellan kök och vardagsrum samt ge extra ljusinläpp däremellan. 
Att få komma ut till huset när trädgården står i full blom är en härlig känsla. Blev glatt överraskad när jag fick se två stora syrénbuskar som blommade. Det visste jag inte att vi hade ens en gång. Förra sommaren kom vi hit när de blommat över. 
Och Rhododendronbusken har knopparna slagit ut och börjat blomma. 
Under tiden vi väntar in Markus, som kommer nästa helg, sover vi hos mina föräldrar. Jag lyckades fånga ett blommande äppelträd på bild häromdagen. Redan nästa dag hade alla blomblad åkt i backen så där hann jag i sista sekund. Även det vackra kan kännas stressigt haha(!)
 
 
Tre nya saker
God kväll!
Jag tar en kort paus från all packande inför Sverigevistelsen som börjar imorgon och tittar in här. 
Vill visa en Gästbok som jag har formgivit och illustrerat. Det är en bröllopspresent till våra vänner som gifter sig i sommar, och som vi har gett till dem i förskott eftersom vi inte kan komma på det. 
Tycker det är så kul att skapa såna här typer av projekt, och att kunna ge bort nåt som blir väldigt personlig. Illustrationen jag målat ska förstås föreställa paret som gifter sig.
Boken är i A4 format och har 80 blanka blad, som gäster kan skriva en liten hälsning i, på bröllopsfesten. 
Sen måste jag visa dessa söta saker. Vi beställde för ett tag sen från H&M och idag kom äntligen paketet. Det är till lilleman i magen. Tycker valen från H&M home är ett himla sött gosedjur. Och tröjan tycker jag är så söt. Den var dessutom på rea. Kommer från Baby exclusive för den som undrar. 
 
Sista dagen Webbshopen har öppet
Fram till kl 22.00 ikväll kan du beställa prints från min Webbshop en sista gång ett tag framöver. 
Eftersom semester och bebis väntar inom kort så väljer jag att pausa verksamheten. 
 
MEN, fram till stängning är det 25% rabatt på alla prints så passa på om du tänkt köpa nåt!
 
Kram