Bodil 2 år
I onsdags fyllde vår älskade Bodil 2 år. Vår stora lilla tjej. Dagen började med att vi gick in och sjöng för henne på morgonen. Tycker för övrigt det är så gulligt att dessa små kids har ju ingen aning om att de fyller år haha. Hon satt i sängen och undrade nog mest vad vi höll på med. Men iallafall hann hon öppna två paket innan det var dags att gå till dagis. 
Och när Bodil var hemma från dagis igen och vilat hade vi förberett resten av paketen och födelsedagsfika. Det absolut roligaste hon fick denna dag var dock ballongerna. De har hon lekt med konstanst de senaste dagarna. Och det är knappt att hon vill stoppa i nappen i munnen om hon behöver släppa ballongerna ur händerna haha. Med andra ord krävs det rätt lite för att de små ska bli nöjda. 
Och på tal om födelsedag..
Jag har länge varit sugen på att ordna en månadstavla till Bodil (och även till Melker såklart) och tycker så mycket om de gamla från Elsa Beskow. Mycket barndomsminnen av dem när man på dagis/skola tillsammans med fröken bytte motiv när ny månad var på ingång..
så förra veckan målade jag en personlig och alldeles egen tavla till Bodil. Ett typiskt novemberrusk där hon går och filosoferar. Jag utgick från ett foto jag tog när vi var i Berlin för några veckor sedan. Sen målade jag omgivningen lite på känsla och plockade inspiration från utvalda "höstbilder" jag hittade på nätet. 
När originalet tryckts upp på print återstod att skriva "november" och sedan var det bara att hänga upp det. Till det hela gjorde jag en egen tavellist. Superenkelt DIY som enbart krävde två tunna lister, borrhål samt två skruv och mutter. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress