Innan oktober övergick till november
Hej,
gick in här och insåg att det vart himla glest mellan blogginläggen nu för tiden. Har inget att skylla på mer än att det har känts lättare att bara uppdatera mitt instagramkonto och bloggen har fått lida, men allt är förlåtet och här kommer ett bildregn av saker som vi hade för oss under oktober månad och nån dag in på november.
 
När den första riktiga höstluften kom över oss var det jag som jublade här hemma. Har som kanske bekant riktigt längtat till kallare luft. Så, en ledig söndag sa jag till Markus att jag bestämt dagens planer. Vi klädde på oss efter väder och hoppade in i bilen. En kvart senare hade vi köpt varsin smörgås och satt och mumsade på picknick-lunch. När den var uppäten hade Bodil spring i benen och vi kunde ta oss en promenad i en lugn miljö. 
Oktober månad innebär också att den här herren hunnit bli 2 månader. Växer och utvecklas för varje dag och hänger bara med oss andra i vardagen. Han blir alltid superglad när Bodil ger honom lite uppmärksamhet genom klapp på huvudet eller när hon kommer fram och säger hej. -Godingar!
Att bo i Tyskland med familj innebär en hel del "måste-göra-saker". Senaste vi bockade av var att ordna svenskt pass till Melker. Det betydde att vi fick ta en hotellövernattning i Berlin och besöka svenska ambasaden. Vi gjorde ju såklart samma procedur när Bodil skulle få ett pass, men då var det vår och lite härligare väder. Enda nackdelen med dessa resor är att vi bara fått besöka Berlin på söndagar då allt är stängt så man har ju inte hunnit se så mycket av staden... Däremot nåt positivt, våra ungar sköter sig gallant när vi åker bil 4-5 timmar. Jag är impad haha. 
Jag har under månaden mest jobbat med personliga illustrationer till kunder, men också hunnit med nåt nytt print som ska läggas in i webbshopen så småningom. 
Den här glada björnen alltså. Jag fick klä honom i lager-på-lager en dag när overallen låg i tvätten. Björnmössan är ju för söt, dock redan på gränsen till för liten. 
Vi har flyttat runt på taklampor här hemma. Nu hänger denna rislampa, som tidigare var i sovrummet, ovanför köksbordet.
Jag har dammat av babygymmet som snickrades ihop till Bodil, som faktiskt användes väldigt flitigt då. Nu är det Melkers tur att träna. Den här gången har jag hängt dit lite andra figurer, hemmagjorda dem också såklart :)
Att äta frukost till lunch är så gott ibland. Och smörgås med avokado, fetaost, pressad lime och chiliflakes åt vi nästan varje morgon när vi var i New York och är så himla gott. Nu lät det kanske som vi var i New York igår, det var det ju inte. Snarare har det redan gått snart 3 (!) år sedan vi åkte på bröllopsresa dit. 
Morgonpromenaderna är inte jättetråkiga när vyn ser ut såhär. 
Jag snubblade över en bild på instagram här om veckan och sparade ner den. Det var en lerskulptur i form av en kropp. Och jag kunde inte låta bli att måla av den. Så, hello dear boddy! Be care - lite så kände jag. 
Det var allt för nu. Hoppas det inte har hunnit bli december innan vi hörs igen. Kram 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress