Jag vann!
Ååh jag är så glad, för vet ni vad?! Jag gick och vann tävlingen om en symaskin tack vare mitt bidrag.
 
Tävlingen gick ju ut på att sy en gympapåse av avlagda plagg och jag sydde påse i form av en fisk. De som höll tävlingen, Husqvarna viking och Linnéa, bedömde bidragen utifrån;
återbrukade plagg, estetik, uppfinningsrikedom och bildkvalitet.
 
Nu behöver jag inte svära över alla nålar som går sönder, som dem gjort med min nuvarande maskin den senaste tiden. Istället väntas  denna maskin komma hem till mig, och om jag är taggad på att börja använda den. Yes!
 
Som avslutning vill jag bara ta tillfället och svara personen som gav denna trista kommentar på IG när tävlingen var avslutad;
 
"Trist att någon som har goda ekonomiska möjligheter och uppenbarligen redan har en bra maskin vann... är säkert bra publicitet men ändå. Var en mycket fin och kreativ skapelse men det kan man ju inte göra utan en bra maskin :( (dålig förlorare)"
 
Hej Dålig förlorare! Anledningen att jag deltog i tävlingen var att min "bra maskin" är trasig (jag svor många gånger under tiden fisken syddes eftersom nålen, av någon anledning, fastnar i maskinen och undertråden tappar fäste hela tiden) och jag såg möjligheten att få en ny, modern, maskin och slippa köpa en för massor av tusen-lappar. Eller juste ja, jag hade ju bra ekonomiska möjligheter? Hmm..
 
Tycker det är synd att du anser att det bara handlar om ekonomiska möjligheter? och en bra symaskin för att kunna sy denna påse, och inte alls om kunskap, och intresse. 
Faktum är att den där "bra symaskinen" jag uppenbarligen har är en maskin jag ärvde från min mormor som gick bort för 10 år sedan, och hade redan då använts flitigt eftersom hon också gillade att sy. Och nu när jag fått en inblick i symaskinsvärlden har jag förstått att det finns en del bättre maskiner på marknaden än den jag har.. (pfaff hobby 307).
 
 
Hoppas ni får en fin helg, önskar en MYCKET glad vinnare!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress