10 bilder
God morgon!
Här kommer 10 bilder från livets händelser den senaste tiden. 
Vi börjar med när vi hade besök av Markus bror med familj förra veckan. En av dagarna packade vi in oss i bilarna och åkte till Bamberg. Bodil var så taggad på detta.
Det är långt ifrån riktg höst här, för värmen håller fortfarande i sig. Dagen i Bamberg bjöd på 25 grader och sol, så vi fick ta av oss både jackor och tröjor.
Men titta vad fina vyer det är i Bamberg. Städer med vatten har det lilla extra, helt klart. Såklart gick vi förbi "kleine Venedig" också, som det kallas. 
 Med oss hem från denna utflykt kom vi med tre nya förvaringsboxar från HAY. De fick direkt sin plats ovanpå skänken i Bodils rum. 
Man ska kanske inte ropa högt, men vi förundras över att vi har en sån snäll bebis här hemma. Melker, han gör inte mycket väsen av sig. Nöjd nästan alla timmar på dygnet och ger oss världens leende när vi myser och pratar med honom. Titta bara på bilden hehe. 
Oftast när Bodil är på dagis under förmiddagarna och Melker är sitt lugna jag får jag möjlighet att sitta med penslarna. Jag är inne i sådant härligt flow nu och har en hel del idéer som jag vill få ut. Mycket personliga illustrationer har det blivit det senaste. jag blir så inspirerad av vackra foton och det ser en ju dagligen på nätet. 
En dag målade jag mina två små älsklingar, och en annan dag hade jag beställt ett print av den i format XL. Nu sitter de uppe på väggen vid matbordet.
De få gånger Markus inte är hemma när Bodil ska hämtas på dagis får såklart Melker göra mig sällskap. Den lilla promenaden dit bjussar på fina vyer den här tiden på året. Så här såg det ut i fredags när vi gick här.
Och på eftermmiddagen samma dag hängde vi inne i Bodils rum. Älgen smög i bakgrunden.
Som sagt, hösten har knappt börjat här, men vi har ändå laddat upp med varmare ytterplagg till Bodil. För snart bör väl kylan komma tänker jag. De söta jackan och mössan kommer från Zara och skorna är köpta på H&M. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress