Den senaste tiden i bilder
Nej men hallå där. Det var ju alldeles för längesen jag publicerade lite glimtar från det vardagliga. Gick igenom mobilen och såg att det minsann fanns lite att dela med mig av. 
Här kommer första bilden från när mina föräldrar och syster var och hälsade på oss här om veckan. En av dagarna packade vi ner kaffekorgen och åkte till en djurpark. Dock var djuren denna dag mindre intressanta. Istället ville den här damen bara åka rutschkana..
Har så smått skapat lite höstkänsla här hemma. Men senast idag gnällde jag på att det varma vädret fortfarande envisas hänga i sig. Gassande sol och 28 grader flera dagar i rad. Snark säger jag bara. Vill ha kylig, krispig luft att andas in och kunna vädra ut hela lägenheten så vi får in nytt syre.
Slut på gnället pch blicka framåt. Vi har köpt oss en fiolfikus. Nu står den där i hörnet, bakom soffan och tar för sig. Hoppas den kommer trivas.
Och lille Melker då. Jorå, han har hunnit bli både 4 och 5 veckor sen han dök upp på bloggen senast. Jösses. Den här lille mannen växer snabbare än vi hinner blinka. Nu sportar han storlek 62 på vissa plagg. Exempelvis detta fina set. Älskar det och vill beställa ett likadant i större storlek också haha. 
Såhär ser det ut hemma hos oss för jämnan. Vårt stackars matbord som fylls med både det ena och andra. Exempelvis har symaksinen stått framme ett tag, för här har det sytts söta små figurer...
..Tada! Ännu fler figurer att pryda barnvagnar. Så himla skoj att folk gillart och vill köpa också. 
Igår fick jag även en ny idé jag bara var tvungen att testa. Nämligen att sy en skallra på träring. Och tada, det blev en citron. Sjukt nöjd. Hoppas Melker gillar den också. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress