Palettblad, tvilling och syskonmys
Här kommer bilder från den senaste tiden. Mest jobb, men också mys-bilder  och lite inredning. 
 
Jag har målat ytterligare en bild på Kristin där hon poserar med sin gigantiska Palettblad, som jag är lagom avundsjuk på.. När hon såg mitt foto på instagram var hon snabb att visa sin glädje genom att dela den i sitt flöde. Så fint!
Jag delade med mig av viktig information till mina följare på instagram här om dagen angående min webshop, och detta skrev jag där:
 
Kära kund och besökare!
På grund av flytt (i dubbel bemärkelse. Vi till Sverige och Tictail till Shopify) kommer min Webbshop vara stängd fr o m 1 april och en tid framöver. Vill du köpa prints efter detta datum, ta kontakt via mail eller DM då ett litet lager kommer finnas till försäljning. Jag kommer dock inte kunna ta emot fler beställningar på personliga illustrationer från då och en tid framöver. Webbshopen kommer såklart öppnas igen, men det sker när vi har packat upp livet (nånstans) i Sverige i sommar🇸🇪
 
 
Nu vill jag hinna få in lite nya motiv till dess. Denna, som jag kallar för Tvilling, har målats och ligger nu uppe i shopen. Jag har fått en del förfrågningar om att göra en blond version av mitt populära motiv Solros, så det är faktiskt anledningen till att denna kom till. 
Och som ni ser har den redan flyttat in i en ram hemma hos oss. Passar fint i vardagsrummet. 
Jag och mini-me sitter ganska ofta och målar tillsammans. Bodil visar mer och mer intresse för det och då kan det se ut så här. Koncentrerad är ordet!
Över lag får jag flest förfrågningar om att måla barn och eller föräldrar med barn när vi snackar Personliga illustrationer. Men också då och då vill par att jag målar dem. Här är min senaste illustration, och den beställdes för att sen kunna ges bort som morgongåva på parets bröllopsdag i sommar. Fint och personligt. I samband med att jag lade ut denna bild på instagram skrev jag också hur jag ibland går tillväga när jag målar en personlig illustration, för det är inte alltid jag får EN bild att utgå ifrån. Tänker att det kan både vara kul och viktigt att jag förklarar processen.
 
 
För att få till kundens önskemål till just denna använde jag mig av tre olika bilder. En när paret står tillsammans och jag ser helkropp på båda. Det var utgångsbilden, men killen tittade rakt fram istället för, som kunden ville, att han skulle titta på henne. Tjejen hade helt andra kläder, men önskade denna klänning. Tredje bilden var på en där killen kollar i profil. Blir med andra ord väldigt lättad och glad när jag skickar iväg en bild-kopia på motivet och sedan får bekräftat att kunden är mycket nöjd. Kommer aldrig vänja mig av den nervösa känslan jag alltid får när jag mailar iväg mina färdiga jobb. Puuh.   
Alla hjärtans dag  må ha varit i torsdags, men vi myser och visar kärlek till varandra alla andra dagar också hehhehe. 
Sist men inte minst. I morse slog jag på stora trumman och bjöd pappan och Bodil på amerikanska pannkakor till frukost. Dem blev gooooooda. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress