Takmobil

"I det enkla bor det vackra", och visst håller jag med dig Ernst! För blev inte denna takmobil ganska fin, som jag gjorde tidigare idag?
Den är gjord av 6 grillpinnar, träkulor, tråd och transparent, cremefärgat papper.
Nyfiken på hur jag gjort?
Av det transparenta pappret, (köpt i en pysselbutik och är tjockare än vanligt bakplåtspapper), klippte jag ut 6 st lövformade bitar. På varje bit gjorde jag två hål och trädde igenom en grillpinne och drog "lövet" till ena änden. På den andra änden av varje pinne satte jag fast en träkula så vikten blev mer balanserad när jag väl hängde upp den. 
Som man kan se på bilderna är pinnen längst ner på mobilen mycket längre, och det är för att jag använt 2 grillpinnar och limmat ihop dem med en träkula i mitten. Tyckte det blev fint att ha den nedersta längre. Men det roliga med sådana här typ av pyssel är att det finns ingen mall hur den ska se ut. Man får ju faktiskt forma den hur man vill. 
 
Nu hänger den i taket, ovanför soffbordet och är sådär lagom mycket, om ni förstår vad jag menar. Den liksom är där och rör sig stilla och lugnt, men tar inte för mycket fokus.