Några stunder i januari
Några dagar in på januari tyckte vi det var dags att ta bort ena långsidan på Bodils spjälsäng. Hon blev ju 2 år slutet av november och för oss kändes det lagom att ta nästa steg nu. Det har gått över all förväntan. Första natten vaknade jag av att Bodil satt på golvet och grät för då hade hon rullat ur, men det är också enda gången. Ingen större skada skedd heller för vi hade lagt kuddar på golvet, men nu sover hon som en prinsessa där.
I samma veva som vi ändrade sängen passade jag på att möblera om lite i hennes rum. Jag tog bort madrasserna som var placerade bredvid garderoben och ställde istället hennes kök där. 
Den här lille gossen har blivit över fem månader nu, och två tänder rikare. Men de kom redan när han var 4,5 månad. Amningen går oftast bra men jag blir biten direkt han känner sig mätt och ligger kvar och snuttar. Det har till och med börjat blöda ibland så vi får se hur länge jag kan fortsätta. Får väl börja pumpa ut mjölk i värsta fall.. 
Jag tycker min nya version av "Värme" blev så fin som jag hoppades på. Och det är många som håller med mig, för sedan jag lagt in den i shopen har flera stycken klickat hem den. Så himla skoj!
Hur mycket en försöker så kommer man inte runt det. En semla måste man äta varje år. Och sedan åren utomlands har jag snällt fått ställa mig och baka egna när jag varit sugen. Även detta år. Och som sagt, en vill man ha, sen är man ganska nöjd efter det. 
Snön kommer och går här nu, men när den väl håller sig kvar en stund är dedn här damen väldigt nöjd! 
En nystädad arbetshörna. Om inte penslarna ligger framme står symaskinen där, oftast! Men den är mest fotovänlig när bordsytan är tom hehe. 
De två senaste helgerna har det bjudits på kalas. Senast var igår då vi firade Tobbe. Han och Valeria hade införskaffat en polaroidkamera som samtliga blev förtjusta in. Kul att ta bilder som känns väldigt mycket i nuet. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress