Flytt, sjukstuga och en fråga
Det var längesen det kom ett lite mer personligt inlägg här på bloggen. Om självaste livet så att säga, så här kommer det.
Vi är inne i mitten av mars och har de senaste dagarna haft sjukstuga här hemma. Bodil har varit krasslig med feber sedan i lördags och vi (läs jag) var övertygad om att hon fått vattkoppor. Blev inte mindre övertygad när vi läst lappen som satt uppe på förskolan heller.. "ett syskon till en elev på förksolan har vattkoppor...". Jag letade på hennes lilla kropp flera gånger om dagen efter röda prickar och tyckte mig se en hel del tillslut. Markus var dock inte lika övertygad och tänkte att det lika gärna kunde vara värmeprickar hon fått av febern. Så.. hör här. Det var efter att Markus ringt vår barnläkare för att berätta att vi tror Bodil då fått vattkoppor och ville få en tid dagen efter, som den vänliga kvinnan sa att det inte är vattkoppor för det har hon minsann vaccinerats mot. HAHAHA vi har bra koll här, men ja, tydligen fick hon vaccin när hon var runt ett år och det ingår i den allmänna vården här i Tyskland. Skyller på att vi inte lärt oss alla tyska sjukvårdstermer och därav förträngt detta.. Lite synd att inte Melker hinner få vaccin eftersom vi hunnit flytta innan han är 1 år.
 
Nåvel. Bodil är frisk nu och får äntligen gå till förskolan imorgon igen.
 
På tal om flytt föresten. i helgen började vi flyttpacka lite smått. "Lite smått" hehe fattar ni? Skämt och sido men det känns skönt att vara igång att tömma i lägenheten. (Mest kläder än så länge, ouups...) 
Med brist på teman att skriva om.. så på tal om flytt. Om bara 2 veckor kommer min Webbshop behöva stängas en period :( Min lilla bebis som jag startade upp här i Tyskland samma höst vi flyttade hit, 2015, och har haft igång sedan dess. Och det är nästanlite skrattretande att den går som bäst nu när jag inte kan ha öppet den längre. MEN den kommer startas upp igen när vi landat nånstans i Sverige och jag har allt klart för mig med tryckfirmor etc, var så säker. För detta är bland det bästa jag gjort och jag vill gör allt jag kan för att det ska kunna utvecklas till nåt större.
Och när jag ändå är inne på temat slänger jag ut en fråga jag funderat på ett tag, om jag skulle ställa. Kanske någon som läser här tycker att mina motiv skulle passa bra i just den butiken? Lämna gärna en kommentar eller skriv ett mail på tips så kanske vägarna möts och andra butiker än min egen börjar sälja mitt sortiment i framtiden?! Vore ju fantastiskt kul.. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress