DIY – Små citroner gula

Redan förra sommaren hade jag bestämt att i år ska Bodil få ett rum i sommarhuset som ska kännas hennes och där hon känner sig hemma i. Tidigare somrar har vi i princip ställt in en resesäng i ett av rummen på övervåningen. Men nu när hon blivit äldre och mer medveten kändes det rimligt att hon får ett rum som känns hennes varje gång vi kommer hit. Jag ville dock inte göra ett onödigt stort projekt över det hela eftersom vi ändå ska renovera hela övervåningen på sikt och då kommer allt rivas ner ändå. Men tills dess har jag målat väggarna i hennes rum och piffat iordning det med enkla medel. Väggfärgen är för övrigt Old rose från Alcro om någon undrar.  

En av inredningsdetaljerna som flyttat in i rummet är den söta väggdekorationen med citronerna på. Den pysslade jag ihop mellan varven av flyttpackningen i Tyskland, och nu tänkte jag beskriva hur jag gjort. 

Du behöver:
Papper
Penna
Sax
Symaskin
Gult tyg
Grönt tyg (tips använda filt)
Stoppning
Snöre att hänga citronerna i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s