Nytt år, ny satsning?

Stackars lilla blogg, det är inte mycket med dig just nu. Och vem annan kan jag skylla på än mig själv? Nej ingen..

Men nu är det nytt år, och jag har kommit på ett bra nyårslöfte; att publicera ett blogginlägg varje vecka. Det känns rimligt för går jag på för hårt kommer jag bara göra mig själv besviken. Det är bättre att glatt överraska mig själv om det råkar bli fler än ett tänker jag.

Nåväl. Nytt år då. Till och med nytt decennium och innan jag kickar igång detta år vill jag backa tillbaka lite och sammanfatta hösten och min första tid här i Sverige som egen företagare. Att säga att jag varje söndag längtar till måndag och ny jobbvecka säger väl mycket att jag älskar mig jobb?! För visst är det så. Och jag är så glad att jag gav mig fanken på att satsa på detta nu. För oj vad jag skulle ångra mig om jag bara satt och pratade om att jag vill satsa på mitt företag som illustratör, men aldrig slå slag i saken..

Nya och gamla kunder och roliga samarbeten har gjort att hjulen rullat, minst sagt. Personliga illustrationer har och är min primära arbetsuppgift, men att skapa nya motiv som blir prints att sälja direkt från mig och eller hos mina återförsäljare är också det jag jobbar mycket med parallellt. Sen kan det vara så att jag har hunnit komma på mängder av nya idéer som jag önskar gå i lås i framtiden. Det bästa ju, att idébanken fylls på hela tiden.

Under hösten har jag även fått möjlighet att träffa flera nya människor vilket har gett till inspirerande samtal och möten. I början av december bjöd jag hem tjejerna från Vintagefabriken, som jag samarbetar med, på en mysig lunch och gött häng. De har ju båda blivit mammor (på samma dag(!)) så sina småttingar var såklart med. Mycket bebisgos blev det. De hade med sin kamera och passade på att ställa lite frågor till mig, som du kan läsa här.

Sen har jag varit några vänder i Stockholm. Först blev jag inbjuden att gå på en mysig frukost som Klimatklubben anordnade. Det var årets sista tillfälle och denna gång bjöds vi in till Nordiska museet. Emma har skrivit om detta tillfälle. Och bara två dagar efter detta hade jag blivit hembjuden på en kaffe och gött snack hos Emma Sundh. Trevligare, peppande och klokare människa får man leta efter. SÅ glad för denna pratstund och hoppas det blir många fler.

Nu kör vi. 2020, jag känner på mig att du bjuder på mycket fint. PUSS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s