En i veckan blev en varannan månad

Vilken bra karaktär jag har som håller vad jag säger (skriver). Hmmm.. Det verkar som att ett blogginlägg i veckan blir övermäktigt för Kajsa Hagelin. Men nu är jag här inne och säger Hej, två(!) månader senare. Jag vet inte ens varför, för jag funderar om jag ens ska hålla bloggen i liv eller inte.. Det sitter ju (uppenbarligen) inte naturligt i mig att skriva av mig här då och då. Det känns bara trögt och jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Det är så mycket lättare när jag har gjort något projekt och skriver om det. Och det kanske är det som är roligast att läsa om? Vad tror ni? Ska bloggen bara handla om DIY projekt i alla möjliga former?

Under tiden jag funderar på det kan jag visa min nygamla arbetsplats. Det var ett litet projekt jag drog igång för några veckor sedan. Behöver förändring ofta i mitt hem. Ibland lite för ofta enligt min man. Men jag har alltid varit sån. Blir rastlös när jag ser saker och möbler stå på samma ställe för lång tid. Blir mer stressad av det än att bara känna ”Skööönt att allt känns färdigt här hemma..”

Gardinerna i sovrummet har åkt ner, och vägglampan som satt i en av våra hallar har flyttat hit. Ger mig bättre belysning när jag sitter och målar. Mitt arbetsbord som är över 100 år gammalt och ärvt av mannens föräldrar står perfekt här under fönstret. Gillar att sitta vid fönstret och arbeta på dagarna. Stolen hade tidigare en gul sits men jag har klätt om det med ett loppisfyndat tyg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s