BESTÄLLA

Att skapa personlig illustration som fokuserar på kroppsform, hår och kläder kan ibland bli en starkare igenkänning än där själva ansiktet syns.

Jag tar åter igen an beställningar av personliga illustrationer fr o m 20/7. Men maila gärna om Du vill beställa då jag har kö inför hösten.

Hos mig kan du beställa personlig illustration utifrån ett foto som du eller någon annan har tagit.
Information:
Har du ett foto jag kan utgå ifrån?
Och är bilden tagen i helkropp bakifrån eller profil?
Isåfall är du välkommen att maila bilden till kajsavisual@gmail.com så fortsätter vi konversationen därifrån.

VANLIGA FRÅGOR
Hur går det till när jag gör min beställning?
Börja med att maila bilden du vill att jag ska utgå ifrån. Har du fått ett okej från mig påbörjar jag arbetet inom kort eller när vi kommit överens. Innan arbetet påbörjas ska vi ha kommit fram till hur jag ska färgsätta och andra viktiga detaljer kring bilden. När illustrationen är färdig skickar jag en bild-kopia till dig på mailen innan den sedan skickas på posten.

Målar du av bröllopsfotografier?
Vanligtvis inte. Jag tycker ett bröllopsfoto redan i sig är vackert och personligt, samt har lagts ner tid och energi för att få till. Då tycker jag det är roligare att måla en illustration utifrån ett foto som är taget direkt från vardagen.

Jag har ett foto där jag fångat personerna men tycker inte kläder och omgivning passar.
Jag målar sällan bakgrund, om det inte är något väldigt speciellt. Min grej är att måla av människor och dess kroppsform. Så har du ett foto där det är en fin bild på personen/personerna går det självklart att maila mig bilden då jag fokuserar enbart på detta.
Gillar du inte färger på kläder i fotografiet kan jag färgsätta med det du önskar eller köra fria händer. Var bara tydlig när du gör din beställning.

Målar du aldrig någon bakgrund?
Om jag målar bakgrund eller inte beror mycket på fotot som jag utgår ifrån. Står exempelvis personen i en position där man ser att den doftar på blommor, så målar jag säkerligen med lite av blommorna för att förstärka känslan. Jag diskuterar alltid med kunden om detaljer kring detta. Men för det mesta fokuserar jag enbart på människorna.

Köper jag originalbilden eller ett print?
Jag säljer alltid originalbilden, om det inte är ett print som efterfrågas. Originalbilden målas alltid på A4 format, men som print kan det väljas mellan A4 eller A3. Priset är från 1500kr oavsett köp av originalbild eller som print. Frakt tillkommer. 

Exempel på hur en personlig illustration ser ut som print, i A3 format.
Exempel på hur originalteckningen kan se ut. Målas alltid i A4-format.

Här hittar du fler bilder på personliga illustrationer.

Hur betalar jag?
När du godkänt bilden, skickar jag faktura på mail. Beställningen skickas på posten så fort jag ser att betalningen är genomförd.

KOM IHÅG
När du tar kontakt med mig förutsätter jag att du vet min stil på illustrationerna. Viktigt att alltid ha i åtanke att det är min tolkning som målas på pappret.

Jag hjälper dig gärna med andra special illustrationer också!
– Inbjudningskort
– Tackkort
– Bloggheaders
– Andra idéer
Maila mig: kajsavisual@gmail.com

Vill du köpa Art prints? Klicka här