Om

Hej, Kajsa Hagelin är namnet. Född 1989 och är självlärd illustratör samt formgivare, men till grunden utbildad Visual merchandiser/stylist.

Idag jobbar jag som frilansande illustratör, kreatör, formgivare och stylist. Just nu säljer jag utvalda Art prints hos Wallofart, Aplace och Vintagefabriken.

Främst skapar jag illustrationer på människor, som tilltalar både vuxna och barn. Genom känslor, uttryck, färg och form uttrycker jag mig på olika sätt utifrån vad jag möts och inspireras av. Jag ser själv mina motiv göra sig fina i och på böcker, på väggen och som annan typ av dekoration. De fyra år jag jobbat inom detta har idébanken fyllts på med vad man faktiskt kan göra med sitt skapande. Det är det som gör att jag jobbar med mitt drömjobb just nu. Och så länge idéerna kommer, jobbar jag.

Jag och min familj – min man Markus och våra två barn, Bodil (2016) och Melker (2018) bor just nu i Eskilstuna efter att vi flyttat tillbaka till Sverige efter fyra år i Tyskland.

Utöver mitt brinnande intresse för måla och illustrera älskar jag även skapande inom textil, snickeri samt inredning. Det har egentligen varit det jag sysslat mest med sedan barnsben. Jag minns lika väl hur ofta jag sprang och lånade mammas symaskin som när jag smög ut och lånade pappas såg i garaget för alla projekt jag tog mig an. Och att jag möblerade om i kompisars eller mitt eget rum var och varannan dag var heller inget konstigt enligt mig.

Just nu är jag ambassadör för symaskinsmärket PFAFF Sverige så i bloggen kan du bland annat läsa om DIYs jag skapat inom textil men även inom snickeri och andra typ av projekt.