Om

Hej, Kajsa Hagelin heter jag. Är född 1989 och uppvuxen i Skövde. Har drivit mitt eget företag som frilansande illustratör, kreatör och formgivare sedan 2015. Första åren i Tyskland, men är nu bosatt i Eskilstuna tillsammans med man och våra två barn.

Genom känslor, färg och form uttrycker jag mig på olika sätt utifrån vad jag möts och inspireras av. Jag vill inte sätta mitt skapande i något speciellt fack utan jobbar gladeligen efter mottot ”Målar det jag känner för”. Jag ser själv mina motiv göra sig bra i och på böcker, på väggen och som annan typ av dekoration. De fyra år jag jobbat inom detta har idébanken fyllts på med vad man faktiskt kan göra med sitt skapande. Det är det som gör att jag jobbar med mitt drömjobb just nu. Och så länge idéerna kommer, jobbar jag.

Utöver mitt brinnande intresse för måla och illustrera älskar jag även skapande inom textil, snickeri samt inredning. Det har egentligen varit det jag sysslat mest med sedan barnsben. Jag minns lika väl hur ofta jag sprang och lånade mammas symaskin som när jag smög ut och lånade pappas såg i garaget för alla projekt jag tog mig an. Och att jag möblerade om i kompisars eller mitt eget rum var och varannan dag var heller inget konstigt enligt mig.

2019 blev jag utsedd att vara ambassadör för symaskinsmärket PFAFF Sverige. I bloggen kan du läsa om DIYs jag skapat inom textil men den fylls även med personliga inlägg i bild och text. God läsning!